URGENT

La brigada municipal pinta espais de l’escola de Mas Prats amb motius infantils

Compartiu aquesta història

Des de fa uns dies la brigada de pintura municipal està treballant a l’Escola de Mas Prats per tal de personalitzar i fer més amens alguns espais del centre.

En aquest sentit, la biblioteca del centre  ja s’ha transformat i ha canviat les seves fredes parets per un gran moral colorit amb motius infantils propis de contes tradicionals i universals de la literatura. Així la caputxeta, la Blancaneus, robinson Crusoe o el gat em botes presideixen la biblioteca de l’escola per acompanyar als nens i nenes en les seves lectures. La brigada també ha amenitzat parts del patí.

En aquest sentit s’ha acabat una pintura que havien fet els alumnes fa un temps. Es tracta d’un drac d’inspiració gaudiniana, i que ara, reposa sobre un arbre pintat per la brigada.

Aquests dies, les pintores municipals estan ultimant alguns rètols més a la zona d’educació Infantil per tal d’enllestir l’actuació.

En aquest sentit, la brigada també ha estat l’encarregada de fer una pintada al terra de l’entrada de l’escola de les Ferreries. La intenció era deixar lliure la zona d’entrada del centre. Amb el temps, la pluja i les passes, les pintades ja s’han anat esborrant i caldrà un reforç de les pintures.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics