Obert el termini per presentar-se a Jutge de Pau de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa quatre anys que va prendre el càrrec l’actual jutge de pau de la població. Per això, com marca el reglament que regula tot allò referent a aquest càrrec, ara s’obre de nou el la possibilitat de presentar sol·licituds per tal de ser jutge de pau al nostre municipi.

En aquest sentit l’Ajuntament ha publicat una BOP al portal web del consistori per tal d’informar als ciutadans del que cal fer per optar a ser jutge de pau de la població. Qui hi estigui interessat, doncs, pot presentar la seva sol·licitud a les oficines municipals. Això sí, cal fer-ho abans de 30 dies hàbils des de la publicació de l’anunci.

El que cal presentar a l’Ajuntament, a part de la sol·licitud, és un Currículum Vitae, en el qual s’haurà d’especificar l’activitat que s’estigui realitzant actualment, una fotocòpia del DNI i una declaració responsable de no incórrer en cap de les causes d’incapacitació que preveu l’article 303 de la Llei Orgànica del Poder Judicial.

D’altra banda per tal d’optar al càrrec és indispensable ser major d’edat i tenir la nacionalitat espanyola, així com no estar immers en cap de les causes d’incapacitat que marca la llei.

Els interessats que compleixin els requisits, doncs, ja poden presentar la seva sol·licitud a les oficines municipals abans de 30 dies.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics