PLF es queda fora de la Xarxa Comarcal d’Interacció Empresarial

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El ple del Consell Comarcal del Maresme ha aprovat per unanimitat aquesta setmana la creació de la Xarxa Comarcal d’Interacció Empresarial. La intenció de l’ens és que tots els serveis de promoció econòmica dels ajuntaments treballin amb una mateixa línia per millorar els resultats econòmics del territori unificant el criteri de les diferents regidories de promoció econòmica.

Es pretén que es faci un anàlisi de les necessitats reals del parc empresarial maresmenc i que amb aquesta prospecció es creïn polítiques conjuntes. La nova xarxa comarcal vol revertir la tendència i que l’atur es redueixi a la comarca en termes generals.

Es vol crear plans estratègics d’interacció amb l’empresa, així com crear protocols i metodologia entre els ajuntaments que permetin el treball en xarxa i l’òptima interacció amb el teixit comercial i empresarial de la comarca. També és un objectiu la publicitat i difusió dels serveis que s’ofereixen des de l’administració destinat al teixit empresarial en matèria de promoció econòmica.

El Consell Comarcal espera crear una marca potent com a dinamitzador de l’economia. Segons fonts del consell, la iniciativa es podria traduir en la creació de plans d’ocupació o de potenciar la formació dels treballadors. D’aquesta xarxa, però, hi ha dos ajuntaments que no han entrat almenys de moment. Es tracta de  Palafolls i Calella. La resta de municipis maresmencs s’han unit en aquest projecte coordinat i impulsat pel CCM.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics