URGENT

Un miler d’alumnes assisteixen al Palauet a la cantata del Petit Príncep

Compartiu aquesta història

Els alumnes de l’escola de Música de PLF han ofert aquest matí la primera cantata del nostre municipi amb l’assistència d’un miler d’estudiants de les dues escoles de PLF.

Tot i que el pes principal de l’espectacle ha anat a càrrec dels alumnes del Mid, amb membres de la banda i alumnes de llenguatge musical, els alumnes de les escoles també han participat cantant conjuntament una cançó al principi i una al final per tancar la cantata.

La sessió s’ha fet tancada al públic, pel que no hi han pogut assistir els pares dels alumnes. Tot i això, tant sols amb els nens i nenes i els mestres s’ha omplert la pista i les grades del Palauet.

En total són 8 cançons entrellaçades a partir de textos inspirats en el conegut conte infantil.

L’espectacle del Petit Princep és la primera experiència que es fa a PLF d’unir musicalment a les escoles de PLF, tot i que es vol que amb els anys es pugui anar assentant i millorant la col·laboració.

De fet la idea s’ha importat d’altres municipis propers com Malgrat de Mar, que fa temps que uneix les escoles de la localitat en una cantata pública. Cada centre treballa les cançons per separat i acaba oferint l’espectacle. De fet ho ha fet avui amb uns 600 alumnes cantant.

S’ha triat la cantata del Petit Príncep, ja que els alumnes del Mid ja la tenien assajada per la festa de final de curs de l’any passat.

La cantata s’ha fet avui per celebrar la festivitat de Sta Cecilia, la patrona de la música, i que aquest any cau en diumenge.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics