La Generalitat, L’Ajuntament de Calella i Calella centre Comercial reediten el conveni de suport del Centre Comercial

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El pacte de col·laboració s’ha formalitzat avui amb les signatures de l’alcaldessa Montserrat Candini, el director general de Comerç, Josep Maria Recasens i el president de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial, Xavier Nogué. Amb aquest conveni, el govern català, el consistori de Calella i l’entitat comercial reiteren el seu compromís de sumar esforços per tal de promocionar i dinamitzar aquest equipament comercial a cel obert de la població.

L’objectiu és impulsar el Centre Comercial amb la voluntat de generar sinèrgies comercials urbanes, que s’adeqüin a les necessitats dels consumidors i consolidar-lo com a motor econòmic i urbanístic de Calella.

De  fet, una de les prioritats del Departament d’Empresa i Ocupació és potenciar la cooperació entre les petites i mitjanes empreses, impulsar la renovació i la innovació en el sector vehicular i poder arribar a acorda de col·laboració amb altres administracions per la dinamització dels centres comercials urbans.

El Departament d’Empresa i Ocupació aporta al projecte de centre comercial a cel obert de Calella una subvenció de 9.000 euros en el marc del programa de Dinamització de zones d’alta concentració comercial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics