URGENT

Les obres de Can Batlle acabaran a finals d’any

Compartiu aquesta història

Ja fa uns mesos que s’estan realitzant obres d’ampliació al local de joves de Palafolls. Setmanes abans de l’estiu es va iniciar la segona fase de les obres per ampliar la Masia de Can Batlle. La zona que s’està reestructurant és la de la pròpia Masia i no es tocarà l’edifici nou que es va edificar just al davant fa uns anys gràcies als plans Zapatero.

Les obres actuals busquen ampliar una de les tres sales que hi ha al pis de dalt de la masia, però la major part dels treballs afecten la part de baix del mas, on s’obriran per a ús públic tres noves sales que fins ara estaven inoperatives i que passaran a ser útils per diferents serveis.

L’entitat que més es beneficiarà d’aquesta reforma és l’esplai El Pas, que ara mateix està situat al centre parroquial de la plaça del Forum Palatiolo i que es traslladarà al nou local de joves un cop finalitzin les obres d’ampliació. A més, diferents serveis municipals també  es reubicaran a les noves instal·lacions de Can Batlle, al barri de Sta Maria.

Es calcula que les obres d’aquesta segona fase finalitzin a finals de l’any que ve, i que en el primer trimestre de l’any es facin els arranjaments interiors.

El govern local espera poder inaugurar la reforma per Setmana Santa, tot i que és aviat per posar data de finalització.

Els treballs a Can Batlle han costat 230 mil€ i han estat finançats majoritàriament amb una subvenció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics