URGENT

Malgrat encendrà les llums de Nadal amb una festa

Compartiu aquesta història

Serà aquest dissabte al vespre, però les activitats per donar inici a la il·luminació nadalenca arrencaran al matí. A les 11h es farà un taller de photocall per als més petits, però serà amb la caiguda del sol, quan es farà l’encesa de les llums. A quarts de 7 del vespre, els gegants de Malgrat, Bernat i Eulàlia, seran els encarregats d’encendre l’enllumenat nadalenc. Ho faran a la plaça de l’església i  després hi haurà xocolatada popular a càrrec de l’Associació de Comerciants. Serà llavors quan tothom es podrà fer fotos amb el photocall que hauran fet els infants al matí.

A partir de dissabte les llums de Malgrat estaran enceses cada nit fins a quarts de 10 del vespre, entre setmana. Els caps de setmana i festius s’apagaran una hora més tard, menys les dates assenyalades, com Nadal i cap d’any, que estaran encenses fins la matinada. L’Ajuntament repeteix el que va fer l’any passat per l’enllumenat nadalenc i ha contractat de nou a una empresa experta en aquest àmbit. Aquesta empresa s’encarrega de diferents enllumenats a grans ciutats com ara Barcelona o Saragossa.Llums-de-colors

Els ornaments nadalencs es concentren als carrers del centre, allà on està l’entramat comercial i com a novetat, enguany s’ha il·luminat també la torre  del parc del Castell, les pèrgoles de l’avinguda del Bon Pastor i a tot el carrer de Ramon Turró, on fins ara només es feia un tram.

El cost de l’enllumenat és d’uns 30.000 euros que paga íntegrament l’Ajuntament de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics