Malgrat encendrà les llums de Nadal amb una festa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Serà aquest dissabte al vespre, però les activitats per donar inici a la il·luminació nadalenca arrencaran al matí. A les 11h es farà un taller de photocall per als més petits, però serà amb la caiguda del sol, quan es farà l’encesa de les llums. A quarts de 7 del vespre, els gegants de Malgrat, Bernat i Eulàlia, seran els encarregats d’encendre l’enllumenat nadalenc. Ho faran a la plaça de l’església i  després hi haurà xocolatada popular a càrrec de l’Associació de Comerciants. Serà llavors quan tothom es podrà fer fotos amb el photocall que hauran fet els infants al matí.

A partir de dissabte les llums de Malgrat estaran enceses cada nit fins a quarts de 10 del vespre, entre setmana. Els caps de setmana i festius s’apagaran una hora més tard, menys les dates assenyalades, com Nadal i cap d’any, que estaran encenses fins la matinada. L’Ajuntament repeteix el que va fer l’any passat per l’enllumenat nadalenc i ha contractat de nou a una empresa experta en aquest àmbit. Aquesta empresa s’encarrega de diferents enllumenats a grans ciutats com ara Barcelona o Saragossa.Llums-de-colors

Els ornaments nadalencs es concentren als carrers del centre, allà on està l’entramat comercial i com a novetat, enguany s’ha il·luminat també la torre  del parc del Castell, les pèrgoles de l’avinguda del Bon Pastor i a tot el carrer de Ramon Turró, on fins ara només es feia un tram.

El cost de l’enllumenat és d’uns 30.000 euros que paga íntegrament l’Ajuntament de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics