Presó provisional sense fiança pel principal detingut per la pallissa a Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Així ho ha decretat el Jutjat d’Instrucció número 4 de Granollers. Un dels 10 detinguts per l’agressió a un jove a la sortida d’una coneguda discoteca de Malgrat de Mar anirà a la presó, de moment de forma provisional, sense dret a fiança. La resta de detinguts, 9, han quedat en llibertat amb càrrecs, però tots segueixen imputats pel presumpte delicte de temptativa d’homicidi.

La jutgessa ha decidit ordenar l’ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança per un dels detinguts, que presumptament hauria tingut una major implicació en la pallissa. Ho ha decretat després de prendre declaració als acusats, entre ahir i avui al matí i amb l’objectiu d’evitar el risc de fuga o de destrucció de proves.

De fet, diversos testimonis haurien apuntat que va ser l’home al que se l’hi ha decretat presó provisional el qui va propiciar el cop de puny que va deixar la víctima inconscient.

D’altra banda, la jutgessa també hauria apuntat, segons el diari El Punt, que el presumpte principal agressor també hauria infligit puntades de peu i hauria tret pit de la seva participació davant la resta de presents actius en la baralla

Aquest principal detingut podria enfrontar-se a penes d’entre cinc a 10 anys de presó.

Els fets van ocórrer la matinada del passat 22 de novembre a la sortida d’una coneguda discoteca i la víctima va patir diferents cops que li van provocar una fractura cranial. L’afectat segueix ingressat a l’hospital de Can Ruti en situació d’extrema gravetat. De fet, requereix mesures de suport vital.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics