URGENT

El pregó i Mishima com a plats forts de la Festa Major de Sant Nicolau

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana es concentren les activitats més destacades de la Festa Major petita la població veïna, que s’obrirà ja amb una novetat. Es tracta del pregó, que es farà per primera vegada en la festa petita de Malgrat. Anirà a càrrec de l’hereu Quim Santarén i la pubilla Irina Carnicero, que faran el primer pregó de la història de la festa de Sant Nicolau de Malgrat de Mar.

L’acte es farà demà divendres a partir de 2/4 de 7 del vespre a Les Peixeteries velles de la població. Albert Cubí, regidor de cultura de l’Ajuntament de Malgrat ha explicat que s’ha volgut donar la responsabilitat de fer el pregó a l’hereu i la pubilla amb dos objectius: mesclar tradició i joventut i reconèixer la tasca que fan en Quim i la Irina per representar el poble.

D’altra banda, l’Ajuntament de Malgrat ha volgut centrar les celebracions i les activitats en tres eixos fonamentals: la música, els nens i la tradició. Per això aquest any s’ha apostat per programar més activitats dedicades a la mainada, així com per un concert amb un dels grups de música catalans més destacats del moment. Mishima, el grup de pop independent liderat per David Carabén és un dels plats forts de la Festa Major petita de Malgrat. El conjunt actuarà aquest proper dissabte a 2/4 d’11 de la nit al Pavelló Germans Maragall. Un concert que s’ha sotmès a votació popular.

El concert de Mishima tindrà un preu de 3 euros i l’entrada s’haurà de comprar a taquilla.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics