URGENT

Ja és a punt el calendari de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls

Compartiu aquesta història
portadacalendariproposta2014web
Calendari del 2015 de l’ACEP

L’ACEP, en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi ja ha enllestit el calendari de l’any 2016 d’aquesta entitat. Aquest serà el tercer any consecutiu que l’associació reparteix calendaris per tal de promocionar el comerç de Palafolls. Una acció que compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, que ha pogut cobrir certes despeses de la preparació del calendari.

Aquest any, però, la preparació del calendari ha comptat amb una novetat respecte els anteriors. Enguany el muntatge i la maquetació mo s’ha fet des del propi Ajuntament, com fins ara, sinó que s’ha contractat una empresa externa que s’ha encarregat de la coordinació i el disseny del calendari. Un calendari que té per objectiu potenciar el comerç a Palafolls. Sobretot a través d’aspectes publicitaris i de col·laboració amb l’Ajuntament i la Generalitat. De tot plegat n’ha parlat Francesc Traserres, president de l’ACEP

D’altra banda, tot i que encara no es pot revelar quines fotografies apareixen al calendari, Francesc Traserres sí que ha volgut apuntar que el nou calendari comptarà amb canvis significatius respecte als dels anys anteriors, tant a nivell gràfic com pràctic. Per exemple, aquest any, el calendari comptarà amb un espai per apuntar anotacions en el quadre de cada dia, a mode d’agenda.

Els establiments que formen part de l’Associació repartiran als clients aquest calendari cap a finals d’any. Per tal d’aconseguir-ho, però, caldrà que els palafollencs retallin una butlleta que hi haurà en la pròxima edició de l’agenda d’activitats mensual PLF que edita l’Ajuntament. La butlleta podrà trobar-se a la contraportada de la publicació i s’haurà de bescanviar pel calendari del 2016 de l’ACEP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics