URGENT

El govern preveu un pressupost “conservador” per l’any que ve

Compartiu aquesta història

Aquest proper divendres hi ha una nova sessió plenària a l’Ajuntament de PLF, serà amb caràcter ordinari i, entre d’altres, per aprovar el que serà el nou pressupost municipal pel 2016.

La proposta del govern local serà d’uns 8 milions i mig d’€, prop de 3 milions menys que l’any passat. Aquesta rebaixa del pressupost, de més d’un 25% respecte l’any passat, es nota sobretot en el pressupost previst d’inversions. Aquest capítol serà d’uns 360 mil€, un 88% menys que l’últim pressupost. Diu Dolors Agüera, regidora d’hisenda de PLF, que no hi ha fonts de finançament per a obres i inversions, i que han volgut ser molt realistes en aquest apartat.

Tenim poc marge de maniobra, per això hem fet un pressupost conservador”
Dolors Agüera, regidora d’hisenda

Aquests 360 mil € destinats a inversions es distribuiran en diferents obres, com ara l’arranjament i asfaltatge de carrers i de l’aparcament de sorra situat rere la zona comercial de l’av Pau Casals.

La despesa corrent, la necessària per fer funcionar l’administració local, creixerà respecte aquest any. L’augment serà el màxim permès per llei, d’un 1.8%, que es reflectiran  en els sous dels empleats públics, amb un 1%, i en l’augment de diferents partides concretes com benestar comunitari o parcs i jardins.

El govern presentarà aquesta proposta de pressupost en el ple que es farà aquest proper divendres, a partir d’un quart de 8 del vespre, en un ple que serà transmès en directe per RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics