URGENT

Atraquen en una pizzeria de Blanes

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra busquen els dos atracadors que ahir van assaltar al propietari d’una pizzeria de Blanes, quan aquest es disposava a retirar la recaptació dels dies festius.

Dos lladres, que anaven tapats amb un casc de moto, van amenaçar el propietari i van aconseguir un botí de més de 5.000 euros.

Els fets es van produir al voltant de quarts de vuit del matí a l’alçada del número 26 del passeig de la Marina de Blanes, a tocar de sa Palomera. En aquell moment el responsable de l’establiment estava recollint els diners de la caixa per tal d’ingressar-los a una sucursal bancària propera. Mentre estava fent això, tot indica que l’estaven vigilant, i quan va sortir de l’establiment de restauració i estava abaixant la persiana es va trobar dos homes equipats amb un casc de moto que l’intimidaven. Un d’ells el va amenaçar amb un objecte punxant, la víctima no té clar si era un ganivet, i li van reclamar els diners que duia a sobre.

Els va donar els diners i els lladres el van tancar dins la pizzeria.

Es dóna el cas que a la zona propera al passeig de la Marina hi ha càmeres de videovigilància de la Policia Local de Blanes i també d’altres locals, que podrien haver captat els fets.

Diari de Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics