Els Mossos posen en marxa un web interactiva per combatre el terrorisme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia catalana ha posat en marxa un nou portal web perquè els ciutadans registrin si tenen sospites relacionades amb el terrorisme. A més, la pàgina també aporta informació sobre el nivell d’alerta per terrorisme –actualment de 4 sobre 5-, sobre com actuen els cossos de seguretat segons el nivell d’alerta i crea un canal de comunicació entre els catalans i els Mossos.

D’altra banda, l’objectiu d’aquest canal és també desmentir rumors sobre possibles atemptats, que en els darrers anys s’han estès molt degut a les noves tecnologies. De fet, el Conseller d’Interior, Jordi Jané, en funcions ha dit avui que l’objectiu és “establir pautes que generin confiança, proximitat i formació”. A banda del portal web, el ciutadans podran adreçar-se als agents via telefònica i per correu electrònic. En aquest sentit, el conseller ha desitjat la col·laboració ciutadana per combatre el terrorisme, donant a conèixer noticies sospitoses a través d’aquest web.

Per evitar els rumors i les falses alarmes, el nou web aportarà pautes per saber si som davant d’una informació falsa o no. Qualsevol informació registrada serà confidencial i l’accés a aquesta pàgina serà a través de la pàgina web dels Mossos

A la pàgina es recomana que, en cas de tenir coneixement, indici o sospita d’una activitat que podria estar relacionada amb el terrorisme i que podria ajudar la policia, contactin amb els agents mitjançant un formulari per enviar informació, el telèfon 937 285 220 o bé mitjançant el correu electrònic mossos.terrorisme@gencat.cat. Aquest tipus d’informacions també es poden fer arribar directament a una comissaria dels Mossos d’Esquadra o al 112, en cas que sigui una emergència.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics