Santa Susanna guardonat per la seva recollida de vidre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un reconeixement impulsat per Ecovidrio, una entitat estatal que treballa per la millora de la recollida i el reciclatge d’aquest material arreu de l’Estat. En aquest sentit, la població veïna ha estat una de les 40 d’arreu d’Espanya que ha superat el repte llençat per l’entitat de millorar substancialment la recollida de vidre durant l’estiu.

De fet, Santa Susanna va aconseguir recollir durant l’estiu fins a 159.900 quilograms de vidre, un 13% més que durant el mateix període del 2014. La vila ha comptat amb la col·laboració d’una quarantena d’establiments hostalers.

Per això, Ecovidrio entregarà l’’Iglú Verd’, aquest és el nom del guardó, a l’alcalde Joan Campolier el proper dilluns al matí. També hi assistirà el Conseller delegat de Medi Ambient, Josep Triadó

El Consell Comarcal del Maresme va proposar a Santa Susanna presentar-se al concurs i en motiu del mateix es van instal·lar 30 contenidors nous, decorats amb motius estiuencs. L’Ajuntament ha volgut agrair als ciutadans i, en especial, als hostaleres, la seva aportació i responsabilitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics