L’Ajuntament aprovarà el creixement de Bershka a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La multinacional vol ampliar la seva nau logística al nostre municipi amb una nova sitja d’emmagatzematge, que li permeti processar moltes més peces de roba. No en va, des del centre logístic de PLF es distribueix la roba que ven la marca Bershka arreu del món.

L’empresa gallega demanava, però, que aquesta nova sitja fos de 30m d’alçada, 10 metres per sobre el sostre permès actualment a la zona. Això obliga a un canvi del pla general i parcial, que necessitarà també el vist-i-plau de la Generalitat. Avui el ple municipal canviarà el pla general d’urbanisme per tal que l’empresa pugui realitzar la 3a sitja al seu centre de la zona industrial d’en Puigverd i després serà la comissió d’urbanisme de la Generalitat qui, presumiblement, no posarà obstacles a aquesta ampliació.

El fet que l’actual estructura de Bershka s’alci 10 metres més amb aquesta futura ampliació ha creat recels dels veïns de la zona de Mas Reixach, que parteixen pel possible impacte visual d’aquesta ampliació.

ple
El ple començarà a les 19.15h

 

El ple d’avui també té altres punts a l’ordre del dia. D’entrada l’aprovació del pressupost municipal. La previsió, com va avançar aquesta emissora fa uns dies, és aprovar un document d’uns 8 milions i mig, un 25% menys que el pressupost aprovat per aquest any 2015.

El plenari també preveu aprovar la normativa d’organització i funcionament de la Llar d’Infants municipal. El document fixarà els criteris bàsics de funcionament d’aquest centre educatiu que depèn directament del consistori, i que segons l’Ajuntament, ha estat consensuat amb tots els agents implicats.

El ple també vol prorrogar el Pla d’Igualtat de Gènere de PLF. El pla era vigent del 2011 fins l’any passat i es vol ampliar i donar-li vigència fins el 2017.

La sessió d’avui és ordinària i per tant acabarà amb els precs i preguntes dels regidors i del públic assistent, un cop s’esgotin els 13 punts dels que consta la sessió, que, extraordinàriament, començarà a una hora poc usual; a ¼ de 8 del vespre.

RP els oferirà la sessió en directe des de la sala de plens.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics