Un amateur afortunat doblega al líder al Palastàdium

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Moment després del 2n gol del PLF
Moment després del 2n gol del PLF

Amb una de les millors entrades de la temporada l’amateur de PLF s’enfrontava al líder indiscutible del campionat., el Llagostera, que només havia perdut 1 partit en els 13 partits disputats fins ara.

El PLF arribava després d’uns partits irregulars, però amb la confiança de poder doblegar a un equip molt sòlid. En la primera meitat  les ocasions es van anar repartint entre els dos equips, però amb la represa, va ser el Llagostera el primer en marcar en el minut 67, tot i jugar amb 10 des del minut 62.  El PLF no va abaixar els braços i va saber esperar el seu moment per poder empatar 10 minuts més tard gràcies a Abert Amaya. El PLF es va quedar també amb 10 després de l’expulsió de Vilanova per doble amonestació. En el tram final, el líder es va mostrar nerviós, cosa que va aprofitar el PLF. El gol de la victòria, però, seria fruit de la mala sort dels de la Selva. El porter i la defensa no es van entendre en un refús i la pilota, solta, va acabar entrant a la porteria a punt d’acabar el partit. Desfermada l’eufòria al Palastàdium, ja que el PLF havia remuntat i doblegat al millor equip de la categoria.

Amaya explicava als companys de GOL.cat  que era un partit difícil, però que tot i el gol en contra el PLF no s’ha enfonsat i amb sort ha aconseguit doblegar al líder

Una sort que, el mateix entrenador local, Pai Matas, assegura que ha estat determinant.

La victòria sumada a la derrota del Tordera, ha permès al PLF recuperar la 2a plaça  i a més retallar distància amb el Llagostera, que ara és a 9 punts, i igualar a punts al segon classificat, el Cornellà, que va desaprofitar la jornada i va empatar.

La setmana que ve, un reforçat amateur viatjarà al camp del Vilamalla. Els de l’Empordà són 14s i només han guanyat 1 partit dels últims 5.

El Juvenil palafollenc ha descansat aquesta setmana i jugarà el proper cap de setmana contra l’Arbucienca, mentre que el cadet i el Tordera han empatat a 1. Repartiment de punts, que deixa al PLF segon rere els torderencs i amb una diferencia de només 1 punt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics