URGENT

Les activitats de PLF recullen més de 1800€ per la Marató de TV3

Compartiu aquesta història

Ahir el nostre municipi es va tornar a mobilitzar en favor de la Marató de la televisió catalana. Ho fa amb l’organització de diferents activitats tant al matí com a la tarda.

La jornada començava amb la fira PLF TotCanvi. Els 3€ d’inscripció de cada parada anaven destinats ahir a la causa de la Marató. En total es van instal·lar 37 parades, pel que la recaptació va ser finalment de  111€. L’Escola de Música i Dansa oferia un concert obert a tothom acompanyat amb una xocolatada a benefici de la Marató. L’activitat va recaptar 225 €.

Just després el Casal d’Homes organitzava el tradicional vermut solidari amb la

Moment del concert d'ahir a la plaça de Poppi. Foto: MiD
Moment del concert d’ahir a la plaça de Poppi. Foto: MiD

Marató, que va servir un centenar de vermuts. Finalment s’han recollit 600 € per la causa des d’aquesta activitat.

Ja a la tarda, dins la Quina de la Puput es van organitzar dues tirades en favor de l’activitat solidaria de tv3. La primera, organitzada gentilesa de la Puput va recollir 510€, mentre que la segona, gentilesa de la Penya Barcelonista de PLF, que va recaptar 380€.

En total 1825€ recollits només amb les activitats organitzades per les diferents entitats de PLF en la pròpia jornada de la Marató.

La xifra representa un augment del 14% respecte l’any passat, quan entre totes les activitats, més o menys, les mateixes que enguany, es van recollir uns 1600€.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics