‘El Respir’ enceta les activitats de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

De fet, la sèrie d’activitats que organitza l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament per a aquest centre de gent gran del poble, han començat aquest dimarts a la tarda amb una cantada de Nadales a càrrec dels alumnes de 3r i 4t de primària l’Escola Mas Prats. Fa uns dies aquests alumnes ja van fer activitats amb els avis del respir, i els mateixos nens i nenes van proposar de fer la cantata que, davant el nombre d’alumnes participant, s’ha celebrat a la sala gran del casal d’avis del centre.

serveirespirforap
El respir de Palafolls

 

Les activitats segueixen avui, amb la projecció del clàssic del cinema ‘Els 10 manaments’ amb Charlton Heston. Han estat els mateixos usuaris del centre Respir els qui han triat aquesta pel·lícula per veure aquesta tarda. No serà l’única que s’emetrà durant aquest Nadal al Casal, ja que el pròxim dimarts, dia 22, els avis del centre visualitzaran ‘Ben-hur’, un altre dels clàssics tant de Nadal com de Setmana Santa.

A més, per amenitzar les sessions, al tractar-se d’obres cinematogràfiques llargues, es faran entremitjos per berenar i hi haurà crispetes per gaudir durant les pel·lícules. Ho ha explicat la tècnica de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls, Yolanda Teixidó

De totes maneres, el plat fort de les activitats que organitza El Respir és la festa de Nadal, serà dilluns, amb diferents actes que començaran a primera hora del matí i s’allargaran fins el vespre.

A més, els avis rebran un obsequi en forma de regal que els entregarà la regidoria de Serveis Socials. L’última activitat nadalenca del Respir es farà el proper dia 23 de desembre i constarà d’una jornada matinal de bingo amb premis i regals nadalencs.

Durant les Festes, el servei estarà tancat del 24 de desembre al 4 de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics