URGENT

Places disponibles pel curs de monitors que comença divendres a PLF

Compartiu aquesta història

 Ja fa anys que la masia del servei de joventut de l’Ajuntament de Palafolls acull durant l’època de Nadal el curs de la part teòrica per treure’s el títol de monitor de lleure. S’escull aquesta època de l’any perquè aprofitant que s’aturen els centres acadèmics i hi ha gent que agafa vacances de la feina, el curs pot fer-se de manera intensiva i per tal que els alumnes tinguin el títol ja per l’estiu i puguin treballar de monitors en l’època en la que hi ha més oferta..

Així, el curs començarà aquest proper divendres a partir de 2/4 de 16h de la tarda. Un curs que, al fer-se de forma intensiva, acabarà el proper 10 de gener i es farà en horari de matí i tarda, exceptuant dies puntual, com ara la nit de Nadal, cap d’any o reis. Ara mateix hi ha 21 persones apuntades al curs, amb la qual cosa encara queden 4 places disponibles per si algú hi està interessat.

En total, seran 310 hores de curs que s’estructuren en tres parts: formació presencial i a distància i pràctiques.

El sistema d’avaluació es basa en la realització d’una sèrie d’exercicis que permeten evidenciar si l‘alumne ha adquirit aquelles competències necessàries per desenvolupar les tasques i funcions d’un monitor de lleure infantil i juvenil.

L’avaluació favorable de les dues etapes del curs dóna accés a l’obtenció del carnet i el diploma de monitor imprescindible per poder treballar en  les activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil com ara casals d’estius, esplais, colònies o menjadors escolars, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics