L’escola de Música i Dansa ultima els espectacles de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A l’igual que les escoles de primària del nostre municipi, l’Escola de Música i Dansa també prepara activitats proìes pel Nadal. Ho farà oferint concerts, audicions, festivals i, fins i tot, una cercavila de nadales en els propers dies.

La primera activitat serà demà dijous amb la tradicional ‘Cantada de Nadales’, a càrrec de la Coral Palatiolo. Una cantada que servirà per donar la benvinguda al Nadal i que se celebrarà a l’església de Santa Maria a partir de les 19h del vespre.

La banda de Palafolls
La banda de Palafolls

L’endemà divendres, es farà una nova edició d’un dels plats forts d’aquesta sèrie d’activitats. Es tracta de la cercavila de nadales que cada any agafa més volada gràcies a l’ambient festiu  amb el que la Banda de Palafolls ofereix nadales tot passejant pel centre de la població. La cercavila començarà a partir de 2/4 de 18h de la tarda des del Fòrum Palatiolo. El fet d’oferir música en una cercavila, i no en un escenari fixe, ja no suposa una dificultat extra per la Banda, però David Martínez, cap d’estudis del MiD, reconeix que ha fet falta pràctica per arribar a dominar aquest aspecte.

El dissabte 19, la música deixarà pas a la dansa i els alumnes exhibiran els treballs que porten assajant durant setmanes al teatre municipal a partir de les 19h del vespre.  Dos dies més tard, el dilluns 21, els alumnes de piano oferiran un espectacle de les seves audicions a l’escola del MiD. I el dia 26 arriba un altre dels plats forts d’aquestes activitats. Serà el tradicional concert de Sant Esteve, que la Banda de Palafolls oferirà a les 12h del migdia al Casal d’Avis. El concert representa un repte i una responsabilitat per la banda, ja que és el més multitudinari de tots els programats.

L’esdeveniment s’aprofitarà per la presentació del llibre de Nadal ‘L’Agricultura a Palafolls, abans i ara’, d’Aleix Freixa i editat per l’Ajuntament que es podrà aconseguir aquestes festes  gratuïtament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics