Localitzen fondejat a Blanes un veler sostret a Itàlia

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Mossos d’Esquadra amb l’ajuda de la Policia Local de Blanes han recuperat un veler de 12 metres d’eslora que constava com a sostret des del 25 de novembre de la localitat d’Imperia, una població italiana molt propera a la frontera francesa. Els fets es remunten al passat 2 de desembre quan la policia local va localitzar el veler fondejant a 200 metres de la platja de S’Abanell.foto_3024084

Els fets es remunten al passat 2 de desembre quan la Policia Local de Blanes va localitzar un veler fondejant sense ningú al seu interior davant la platja de S’Abanell de Blanes, a uns 200 metres de la costa. Els policies van comprovar que l’embarcació es trobava bruta i en mal estat. A més, al seu interior, van localitzar un permís nàutic a nom d’una persona de nacionalitat italiana.

La policia local va traspassar el cas als Mossos d’Esquadra que van obrir una investigació que va permetre descobrir que el veler, amb el nom de ‘Panajuana’, constava com a sostret des del 25 de novembre. Segons sembla, uns lladres se’l van emportar quan es trobava fondejant a Imperia, un municipi italià proper a la frontera francesa.

La unitat aquàtica dels Mossos va remolcar l’embarcació fins al port de Blanes on es troba actualment. La investigació continua oberta i els agents de la unitat aquàtica dels mossos estan esbrinant la ruta que va fer el veler des d’Imperia fins a Blanes per així poder enxampar els autors del robatori. A més, els policies ja han contactat amb el legítim propietari de l’embarcació i estan fent gestions entre els diversos cossos europeus per poder-li retornar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics