El tall de llum d’ahir molesta als comerciants de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Passades les 4 de la tarda d’ahir el subministrament elèctric es va interrompre a tot el nostre municipi. A St. Lluís, però, el servei es va recuperar en qüestió de segons. En canvi al centre i a Sta Maria, el tall es va allargar més d’una hora. La normalitat va tornar prop de les 6 de la tarda.

Aquesta estona sense llum ha causat molt malestar entre els comerciants de PLF.

La manca de llum natural i d’electricitat ha fet plantejar a molts comerciants abaixar la persiana. És el que ha fet, per exemple, la farmàcia Moner, que precisa d’electricitat per tramitar les receptes electròniques. A més, les botigues del voltant de la farmàcia també estaven amb la persiana mig baixada ja que no podien treballar amb normalitat en plena campanya de Nadal.

Totes les receptes són electròniques, i sense llum, millor baixar la persiana” Marc Freixa, farmacèutic

Finalment ha tornat la llum cosa que ha permès reprendre l’activitats comercial al centre de PLF.

Més enllà de l’activitat econòmica, el tall també  va afectar les activitats lúdiques i culturals.

Per exemple, l’Escola de Música i Dansa ha arribat suspendre una de les activitats de Nadal que hi havia programades a Palafolls. Es tracta de l’audició de piano. A més, també havien decidit suspendre totes les classes programades ahir a la tarda, però just quan havien pres la decisió, es va reprendre el subministrament. Just quan havien pres la decisió, però, ha tornat la llum. La directora del centre, Sara Lozano, ha explicat a RP com s’ha desenvolupat la tarda arran de l’aturada elèctrica.

Finalment es va poder realitzar la resta del programa cultural.

Segons Endesa l’aturada elèctrica es va deure a la desconnexió  d’una de les línies de mitja tensió que alimenta la nostra població. El tall es va registrar a 2/4 de 5 de la tarda i a les 6 en punt es va poder restablir el servei de forma gradual fins completar la totalitat de clients. Segons la companyia, el tall d’ahir va arribar a afectar uns 2800 abonats de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics