Decathlon es va interessar per instal·lar-se a PLF

Una botiga de Decathlon
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La companyia de material esportiu ja havia vist uns terrenys on instal·lar una gran botiga al nostre municipi, a la zona del barri de St. Lluís, entre el parc aquàtic i un restaurant de la zona.

Terrenys on volia instal.lar-se Decathlon entre PLF i Malgrat
Terrenys on volia instal.lar-se Decathlon entre PLF i Malgrat

Ho va desvetllar el regidor d’urbanisme, Josep Rueda, en l’últim ple municipal. El regidor va explicar que l’empresa francesa es va interessar per venir a PLF, però que finalment va desistir en la seva intenció ja que els terrenys on havia pensat venir, no tenia a punt el pla urbanístic. És a dir, que no estava preparat per urbanitzar-se.

Un procés administratiu que es podria allargar uns dos anys, tal i com ha passat en d’altres sectors, com ara on hi ha el supermercat proper a la biblioteca, que també va haver d’esperar 2 anys per poder començar les obres.

Una botiga de Decathlon
Una botiga de Decathlon

Decathlon, però no ha volgut esperar tot el procés, i ha abandonat la idea.

Segons fonts de l’Ajuntament, tot plegat va passar fa un any quan el propietari dels terrenys i responsables de Decathlon van interessar-se per poder obrir una botiga al nostre municipi. Els terrenys desitjats, però, no tenien la planificació a punt i, tenint en compte que la Generalitat demanava moltes mesures correctores, com ara aixecar els terrenys uns 4 metres, finalment la multinacional francesa va desistir de la seva intenció.

El consistori lamenta que l’empresa no pugui posar-se en d’altres espais del municipi, com ara el polígon de Can Baltasar, a tocar de la benzinera local, ja que la normativa només permet instal.lar-hi negocis concrets com concessionaris de cotxes o gardens.

Fa temps que Decathlon busca instal·lar-se a la nostra zona. De fet Blanes anunciava a principis d’any que buscava la modificació d’un pla parcial per poder encabir-hi una botiga Decathlon, d’entre 8 i 10 mil  m2. La zona on es vol implantar a Blanes és prop de la nova escola Sa Forcanera a la carretera entre Blanes i Lloret.

L’empresa també s’hauria interessat en alguns espais de Pineda per instal.lar-se.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics