URGENT

6.736 palafollencs podran votar diumenge a les Eleccions Generals

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge arriben els 3rs comicis de l’any; les generals. Seran les eleccions més complexes, perquè més enllà de triar la composició del Congrés dels Diputats, també cal escollir el nou Senat, cosa que complicarà més l’escrutini.

Sigui com sigui a PLF estan cridats a votar 6736 palafollencs repartits en els 3 col·legis electorals tradicionals.

La majoria d’electors estan concentrats a Les Ferreries, on s’instal·laran 7 meses i on hauran de votar els 4251 palafollencs censats al centre, Sta. Maria i Mas Carbó.

A St. Lluís hi haurà 2 meses electorals amb1594 electors inscrits, mentre que el col·legi més petit és el de St Genís, amb una única mesa i 891 censats, entre St Genís i Ciutat Jardí.

Els col.legis electorals obriran a les 9 del matí i estaran 11 hores oberts, fins a les 8 del vespre, quan començarà el recompte per separat dels vots del congrés i del Senat.

En les últimes eleccions, al novembre de fa 4 anys, van votar a PLF 2 de cada 3 palafollencs amb dret a vot. Al nostre municipi es va imposar el PSC, tot i que va perdre suports respecte els comicis anteriors. CiU va ser la segona força més votada, a pocs vots dels socialistes. PP, Iniciativa i ERC completen les eleccions dels palafollencs fa 4 anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics