URGENT

L’amateur tanca el seu millor any amb una victòria i com a segon classificat en solitari

Compartiu aquesta història

L’equip s’ha imposat aquest cap de setmana al Vilamalla per 1 a 2. David va obrir el marcador al 9 de la primera part, i després de l’empat dels empordanesos, Amaya va marcar el segon i definitiu gol de l’amateur. Una victòria que sumada a la derrota del Cornellà de Terri fa que el PLF sigui 2n classificat en solitari a 9 punts del Llagostera, que ha empatat aquesta jornada.

Tot plegat en la 1a temporada que juguen a la 2a catalana. A punt de tancar-se la primera ronda, els de Pai Matas són en fase de promoció d’ascens a la 1a catalana.

Per tot plegat és la millor temporada del PLF. Ara la competició no es reprendrà fins el 12n cap de setmana de gener, quan l’amateur jugarà contra el Breda, que són els 9s classificats.

El juvenil  tanca l’any amb una golejada a casa contra l’Arbucienca. Els de la Selva van marxar a casa amb 10 gols en contra, 2 de Marouan, 1 d’Ayoub, 2 de Montero, 2 més de Mateo i 3 de Miguel. L’equip es menjarà els torrons com a 5s classificats a 6 punts del líder. Al 2016 el primer partit serà contra el Tossa, els 3rs.

Ens fixem per últim en el cadet que ha caigut aquesta setmana contra el Farners per 3 a 0. Tots els gols s’han marcat a la 2a part.

El proper partit del cadet serà contra el Lloret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics