URGENT

Dibuixos de taps de cava com a nova decoració nadalenca … i marques viàries

Compartiu aquesta història
CWbCCuQU4AA7qTX
Els taps pintats al carrer Capdevila

L’Ajuntament de Palafolls ha acabat aquest dijous amb la decoració de Nadal del municipi. L’últim detall decoratiu per aquestes festes són unes pintades al terra en forma de taps de suro, inspirat en els taps d’ampolles de cava.

Les pintades s’han situat al carrer Capdevila del Barri de Santa Maria.  Es tracta d’un carrer acabat de remodelar amb noves voreres i amb la prohibició d’estacionar en un dels dos laterals. Precisament la prohibició de l’estacionament en aquesta via s’ha pintat ara, però no amb la tradicional línia groga, sinó amb una successió de petits taps de suro de color groc que s’allarguen des del carrer Girona i fins la plaça de Mas Tit.

Aquests taps formen part de la decoració de Nadal ideada enguany per l’Ajuntament i complementa els rètols lluminosos instal·lats en aquesta via, en la que des de fa dies es pot llegir; Felices Bombolles. Una continuada referència al Cava, un dels productes més consumit en aquestes festes.

Es desconeix si els taps es quedaran per sempre o bé només són fruit de la temporada nadalenca. Sigui com sigui, amb aquests taps s’acaba de decorar el municipi per les festes de Nadal, completant la decoració lumínica posada en marxa a principis d’aquest mes de desembre

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics