RP oferirà un programa especial sobre les eleccions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com en cada contesa electoral, RP oferirà una programació especial de seguiment dels escrutinis del 20D. A partir de 2/4 de 9 del vespre en directe us anirem explicant com ha anat la jornada electoral a PLF, amb especial incidència a la participació al nostre municipi i els resultats dels 3 col.legis electorals.

Comptarem amb l’anàlisi polítics de les formacions locals oi parlarem amb els partits a nivell comarcal per conèixer de primera mà les seves valoracions de la jornada tant a nivell de participació com de resultats a Catalunya i a Espanya.

Parlarem de les incògnites que hi ha abans de saber els resultats i les preguntes que deixaran els comicis d’aquest diumenge.

El programa especial començarà a quarts de del vespre en directe al 107.7 fm i a radiopalafolls.cat

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics