Cau un cinquè premi a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un dels vuit cinquens premis que s’han cantat al sorteig de la grossa de Nadal ha caigut a la localitat veïna, concretament a l’administració número 3 de loteries i apostes de l’Estat.

L’administració ha venut una sèrie sencera del número premiat, el 00943, és a dir, que deu dècims d’aquest número han estat venuts a Blanes. El cinquè premi reparteix 300 euros per euro apostat, o el que és el mateix, 6.000 euros al dècim. Per tant, l’administració número 3 de Blanes ha repartit 60.000 euros gràcies a aquest número. Al tractar-se de dècims individuals, els encarregats de l’administració no coneixen encara qui han estat els afortunats.

De totes maneres, no ha estat l’únic número que ha resultat suposar uns diners per Blanes. De fet, la mateixa administració ha repartit 800 dècims acabats amb 75, la mateixa terminació que la que té el segon premi de la grossa. Això suposa que cada dècim que aquesta administració blanenca ha venut amb aquesta terminació, rebrà un premi de 100 euros. Per tant, Blanes ha repartit un total de 80.000 euros, sumats als 60.000 del cinquè premi són 140.000.

Per els encarregats d’aquesta administració, però, no ha estat cap sorpresa vendre aquest cinquè premi, i és que ja estan acostumats a repartir sort. L’any passat, van vendre el 4rt premi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics