Ja podeu anar a buscar el llibre de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada any, l’Ajuntament de Palafolls edita un llibre que, durant la temporada nadalenca regala als veïns de Palafolls. Com ja vam explicar a Ràdio Palafolls, el llibre d’enguany tracta sobre la història agrícola de la nostra vila. De fet, la base de la publicació és el treball de recerca de l’alumne Aleix Freixa, que en la seva investigació va fer un repàs per l’agricultura palafollenca del segle XIX i del segle XX.

L’Ajuntament escull un dels treballs de recerca dels alumnes de batxillerat de l’institut Font del Ferro, per editar-ne un llibre des de fa ja un temps. De fet, el mateix Aleix Freixa, va ser l’encarregat de fer la presentació del llibre, el passat dia de Sant Esteva.

En el context del concert que la banda de música de Palafolls va oferir al casal de l’avi, l’alumne i membres de l’Ajuntament van aprofitar per fer una breu presentació d’aquesta publicació. A més, es va entregar un exemplar a tots els assistents al concert de St. Esteva.

Des d’avui, tots aquells que no eren presents al casal de l’avi i vulguin el llibre, poden recollir-lo a l’Ajuntament. Per aconseguir-lo hauran de passar per la secretaria del consistori i bescanviar-lo per la targeta de felicitació de Nadal que l’Ajuntament va enviar a cada casa palafollenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics