Dos detinguts per tràfic de drogues a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de la població veïna van detenir fa uns dies a dos homes, de 33 i 43 anys i de nacionalitat marroquina. Els dos són veïns de Blanes i se’ls són els presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

La investigació va començar a principis d’octubre, quan els Mossos d’Esquadra van localitzar 100 quilograms de marihuana en una finca particular de Blanes. En aquesta troballa els agents van detenir a tres persones, però dos es van poder escapar.

En el decurs de la investigació, els Mossos van detectar que els dos homes que s’havien escapat solien freqüentar un local de Blanes. En aquest sentit, els agents van voler fer un escorcoll d’aquest local. Durant aquest escorcoll, els agents van trobar substàncies il·legals que duien el propietari i un treballador. Els Mossos van intervenir diferents dosis de cocaïna, marihuana i haixis en diferents llocs del local, inclús dins de bitllets d’euros. D’altra banda, la policia va trobar també un inhibidor de freqüència, que se sol utilitzar per desactivar alarmes.

En aquest sentit, tot apunta que els detinguts utilitzaven el local per tal de distribuir les substàncies des d’allà.

La policia va detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i mantenen la investigació oberta per tal de localitzar els dos homes que buscaven per la plantació de marihuana.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, va passar el dia 17 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics