URGENT

Tret de sortida al Juga Juga de Nadal

Compartiu aquesta història

Avui comença una nova edició d’aquesta fira infantil, que ja fa anys que organitza l’Ajuntament de Palafolls. De fet, fa escassament mitja hora que els dos recintes que acullen el certamen, el pavelló del Palauet i el gimnàs de l’Escola Mas Prats, han obert les portes. La fira s’allargarà des d’avui fins el dia 4 de gener, exceptuant el primer dia de l’any 2016, que tancarà portes.

Avui, doncs, pren forma una tasca d’organització que ve de molts mesos enrere. El Juga Juga mou moltes activitats i quantitats importants d’infants, per això cal tenir-ho tot molt ben preparat. La seguretat i el bon desenvolupament de les diferents activitats previstes és cabdal per a l’organització, que ha treballat des del setembre perquè els nens de Palafolls gaudeixin d’aquests dies amb múltiples oportunitats.

De fet, en el decurs d’aquesta preparació, i per tal d’incorporar novetats al certamen, es va decidir introduir l’esport com un dels eixos principals del Juga Juga. El gaudiran sobretot els nens d’entre 6 a 12 anys, que trobaran diferents opcions esportives al pavelló del Palauet, on s’hi ha adequat pistes de bàsquet, de tennis i de futbol 3×3. L’esport és una de les grans novetats de la fira d’enguany.

Tot i treballar per incorporar novetats que airegin el Juga Juga, l’organització sol mantenir les activitats i tallers que tenen més èxit entre els menuts. És el cas del taller de circ, que es farà el proper dimecres, tant al matí com a la tarda perquè tothom pugui gaudir-lo. El taller de circ és ja un dels clàssics del certamen i cada any s’hi suma més gent.

L’entrada als recintes del certamen té un preu de tres euros i és vàlid per a tot el dia. Tot i això, a diferencia de l’any passat, en aquesta edició no hi ha l’oportunitat de comprar un abonament. D’altra banda, aquest any el Juga Juga també funcionarà el dia 31 a la tarda, a diferència d’altres edicions. Això sí, es tancaran portes a les 19h, i no pas a les 20h com els demès dies.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics