URGENT

Blanes i Lloret no mancomunaran el servei de transport

Compartiu aquesta història

Les poblacions properes a Palafolls, veïnes entre elles tenien l’objectiu de treballar en comú en temes com ara el servei del transport urbà. De totes maneres, finalment els ajuntaments de les dues poblacions ho han desestimat. La raó principal és que al mancomunar el servei de transport urbà, passaria a ser interurbà i, per tant, competència directe de la Generalitat de Catalunya. O el que seria el mateix, els consistoris perdrien la titularitat del servei.

De totes maneres, ara els dos ajuntaments treballen en una nova estratègia que els permetria gestionar simultàniament aquest servei. La idea del projecte és convocar concursos públics al mateix temps i amb les mateixes condicions per tal de facilitar que una única empresa de transport públic es faci càrrec de les dues poblacions

Tot i això, els contractes valorarien amb més bona puntuació aquella o aquelles empreses que oferissin millors condicions si opten a gestionar el servei als dos municipis, Amb la mancomunació, en canvi, s’hauria convocat un únic concurs públic per a tots dos ajuntaments.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics