URGENT

Taller de fanalets a Palafolls

Compartiu aquesta història

Es farà aquest dissabte dia 2 de gener, organitzat per la colla gegantera de la nostre vila. L’emplaçament escollit és l’hotel d’entitats, que acollirà l’activitat de 10h del matí fins ala 13h del migdia.

No és el primer acte nadalenc que organitzen els gaganters de Palafolls. I és que fa només uns dies van encarregar-se de la cagada de tió popular, que va fer-se al Fòrum Palatiolo, davant de l’edifici de l’Escola de Música i Dansa.

De fet, una de les novetats de la cagada popular, amb l’objectiu que l’activitat també prengués cos a la cua d’espera per cagar el tió, va ser l’obertura de les inscripcions per el taller de fanalets que es farà dissabte. Diferents membres dels geganters anaven passant per la fila per tal d’apuntar a aquells nens que volguessin participar en l’activitat del 2 de gener. Entre els nens que es van inscriure durant la cagada popular i els que ho van fer en els dies posteriors, la colla gegantera té ja uns 45 infants apuntats.

De totes maneres, les inscripcions segueixen obertes i no hi ha un nombre límit de participants. De fet, qui hi estigui interessat, encara que no s’hagi inscrit podrà acostar-se a l’hotel d’entitats el mateix dissabte i participar de l’activitat.

Això sí, els nens que participin al taller, hauran de dur de casa una garrafa buida de cinc litres, que servirà de base pel fanalet que faran. La resta del material anirà a càrrec dels geganters, que deixaran llibertat als nens per escollir els motius dels seus fanalets, però sobretot treballaran en base als motius geganters.

Els nens que facin el taller, doncs, podran rebre a Ses Majestats els Reis en la cavalcada del dia 5 de gener amb un fanalet fet per ells mateixos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics