Blanes demanarà una moratòria pel perllongament de la C-32

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un nou episodi del projecte de perllongament de l’autopista. Després d’aprovar per Ple Municipal la realització d’una consulta popular per escoltar l’opinió dels veïns sobre l’allargament de la C-32, l’Ajuntament de Blanes, conjuntament amb els demès consistoris afectats, va signar amb el conseller de territori i sostenibilitat en funcions, Santi Vila, un acord per començar les obres de perllongament d’aquest tram de l’autopista.

Ara, demanarà que es retardi el començament del projecte. L’Ajuntament ho va acordar en una reunió de la Junta de Portaveus de tots els grups polítics municipals, en la que també hi van participar diferents representants de la plataforma ‘Aturem la C-32’.

En la trobada, celebrada el passat dilluns, es va acordar que quan l’Ajuntament de Blanes faci saber a la Generalitat que inicia el procés participatiu per conèixer l’opinió dels veïns, també demanarà a l’ens autonòmic que hi hagi una moratòria en l’inici dels treballs de construcció.

La consulta popular no serà, en cap cas, vinculant respecte el començament de les obres, i el conseller Vila ja està preparant tota la maquinària perquè el projecte comenci als voltants del maig vinent. De totes maneres, l’Ajuntament de Blanes consideraria una deslleialtat que la Generalitat comences les obres sabent que la població està immersa en un procés participatiu sobre la matèria.

Després de la trobada del passat dilluns, l’alcalde ha convocat a tots els grups d’aquí a una setmana per a seguir treballant en la consulta, en la que es tractarà sobre les empreses que podrien fer-se càrrec de l’assessorament per fer un procés participatiu de garanties. D’altra banda es decidirà els membres que hi haurà en el grup motor i en el grup de seguiment del procés, que estaran integrats per membres del govern, membres de l’oposició i representants de la Plataforma ‘Aturem la C-32’.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics