URGENT

L’Amateur comença l’any amb una victòria per la mínima a Breda

Compartiu aquesta història

Les festes de Nadal no han passat factura a l’equip entrenat per Pai Matas que  ahir diumenge es va imposar per 0 a 1 al Breda. El gol del PLF el va marcar Loren al  minut 24 i va ser suficient per endur-se els 3 punts i començar l’any amb una victòria. Loren suma així el seu 6è gol i és el màxim golejador dels locals.

El campionat s’ha reprès passades les festes amb un PLF encara molt endollat. És 2n amb 31 punts, 6 menys que el líder, el Llagostera que ha perdut aquesta setmana.

La propera jornada el PLF jugarà contra el Guíxols, que són 10`s amb 10 punts menys que el primer equip local.

Tampoc han passat factura els torrons a l’equip cadet del PLF que s’ha imposat al Lloret aquest cap de setmana per 2 a 0, amb 2 gols d’Aperador. El primer l’ha marcat just abans de la mitja part i el segon al minut 57.

El cadet ocupa la 3a plaça de la lliga, i té una bona oportunitat d’escalar una posició aquest cap de setmana, quan jugarà al camp del Cal Aguidó blanenc, que actualment és 2n amb 1 punt d’avantatge respecte els palafollencs. Si guanya el PLF passarà davant dels blanencs a la classificació.

El juvenil, en canvi, va caure a Tossa per 2 a 0 en el primer partit de l’any, amb la mala sort que el primer gol dels gironins va ser en pròpia porta del PLF al minut 57. 20 minuts després els selvatans van marcar el 2n gol. El juvenil és 5è a la taula amb 20 punts i jugarà aquesta setmana contra el 3r; el St. Celoni.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics