Palafolls es posicionarà sobre el perllongament de la C-32

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Sala de plens de l’Ajuntament del nostre municipi acollirà aquesta tarda, a partir de les vuit, una sessió plenària extraordinària per debatre sobre 5 punts en l’ordre del dia.

Al tractar-se del primer ple que se celebra a Palafolls després de les eleccions generals, el primer punt de l’ordre del dia preveu una valoració sobre els resultats en els últims comissis de l’any. A Palafolls, igual que a la resta de l’Alt Maresme, En Comú Podem es va imposar de forma clara a les demès formacions polítiques que es presentaven.

L’Ajuntament també prendrà posició sobre el perllongament de la C-32 en un dels punts més destacats del ple. Tot i no ser part implicada directament en les obres, el consistori de la nostre vila debatrà sobre les opinions dels ajuntaments veïns i es posicionarà amb una opinió com a ens municipal.

D’altra banda es preveu la presentació de les bases pel concurs d’idees per a la construcció d’una coberta a la pista annexa del poliesportiu municipal el Palauet. Posteriorment es debatrà sobre la priorització pel programa de pacificació dels carrers de la nostre vila.

Tancarà el ple amb el punt de precs i preguntes. En aquest cas, però, només podran realitzar-ho els diferents regidors que formen el consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics