URGENT

Mas Pinell, Roig i Jalpí i la Plaça de Mas Tit nous objectius de pacificació

Compartiu aquesta història

Després de finalitzar els treballs que han reurbanitzat i pacificat els carrers de Baix, Capdevila i Girona, l’Ajuntament de PLF ha està planificant les properes actuacions que han de permetre millorar la situacions d’alguns carrers i places de la nostra vila.

En aquest sentit, divendres al ple municipal el govern local  va posar sobre la taula quines vies podrien ser objecte de millores en els propers mesos.

L’alcalde de PLF, el socialista Valentí Agustí, va parlar d’actuar en carrers cèntrics com el carrer Mas Pinell, el més llarg del nostre poble i que té trams ben diferents. Un primer de casc urbà, i sense sortida, un altre destinat a l’estacionament, a tocar de les places de Joaquim Ruyra i Valls d’Ax i un altre d’artèria de comunicació amb el barri de Sta. Maria.

També creu que cal donar continuïtat a les obres de millora fetes al carrer Capdevila, amb la millora i actualització  de la plaça Mas Tit, al barri de Sta Maria.

A banda d’aquestes actuacions, el govern també té previsió de pacificar i millorar l’actual accés al municipi per la cruïlla dels semàfors. Segons Agustí, la disposició actual no és senzilla i causa problemes als conductors, pel que segons els tècnics municipals caldria reordenar-la.

Plaça de Mas Tit
Plaça de Mas Tit

Dins les previsions del govern local, avançades divendres per l’alcalde de PLF, també hi ha la pacificació del carrer Roig i Jalpí, la via que connecta el camp de futbol amb l’Av de Pau Casals. Aquesta via, una de les més amples del poble, és un dels accessos principals a la zona industrial, cosa que fa que suporti un alt volum de trànsit. Tot i les mesures per reduir la velocitat, el govern vol pacificar aquest tram. Ho vol fer separant els dos sentits de circulació amb arbustos o arbres baixos que donin més seguretat i més aspecte de carrer urbà.

També es preveuen actuacions en altres carrers del nostre municipi, per fer-hi arranjaments concrets, sobretot d’asfaltatge, com ara en alguns carrers de St Lluís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics