URGENT

L’oposició demana un estudi sobre els carrers que necessiten millores

Compartiu aquesta història

Més enllà de les actuacions presentades pel govern per pacificar i reurbanitzar alguns carrers i places, l’oposició va posar sobre la taula altres projectes possibles a fer per millorar algunes zones del nostre poble.

Les tres forces a l’oposició a PLF van demanar, però, un estudi previ que ajudi a determinar les prioritats a l’hora, no només de pacificar de trànsit i de vialitat alguns carrers, sinó també de fer arranjaments puntuals allà on calgui.

Óscar Bermán, del PP, demanava al govern local que tingues en consideració altres propostes, com ara, l’adequació del primer tram urbà del carrer de St Genís, on demana la instal·lació de voreres, fins l’església. També un estudi dels serveis tècnics municipals sobre els carrers on cal actuar.

A l’espera d’aquest informe, Esquerra assegura que els carrers més allunyats del centre són els que estan pitjor. Francesc Alemany, portaveu dels republicans a l’Ajuntament, demana a més que el govern que repercuteixi part de les obres als veïns dels carrers a pacificar, amb percentatges variables segons la seva pública concurrència.

C’S coincideix amb la resta de l’oposició en demanar un estudi sobre l’estat actual dels carrers de PLF, que hauria d’ajudar a determinar les prioritats d’actuació del pla de pacificació de carrers i de les reparacions d’asfaltatge puntuals en algunes vies. Martí Victòria.

El govern apunta que seran actuacions a fer durant els propers anys, i que podrien comptar amb ajudes de la Diputació de BCN.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics