URGENT

Pere Aragonés serà Secretari d’Economia i Saül Gordillo director de Catalunya Ràdio

Compartiu aquesta història

Poc a poc es va definint el nou organigrama del govern català. Després de la presa de possessió de Carles Puigdemont ahir al vespre, aquest matí s’han començat a confirmar alguns dels càrrecs del nou govern. Tal i com apuntava aquesta emissora ahir mateix,  el pinedenc Pere Aragonés serà finalment secretari d’economia dins el Departament d’Economia encapçalat per Oriol Junqueres.

Gordillo a l'esquerra i Aragonés a la dreta, amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell en un acte a Pineda l'abril passat. Tino Valduvieco
Gordillo a l’esquerra i Aragonés a la dreta, amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell en un acte a Pineda l’abril passat. Tino Valduvieco

Aragonés, llicenciat en dret, ja formava part de la comissió d’Economia, Finances i Pressupost al Parlament i dins a ERC era el Secretari de Política Econòmica i Coneixement, pel que tot semblava indicar que seria un dels pesos pesants dins la conselleria d’Economia.

D’altra banda, les travesses situen el calellenc Saül Gordillo com a nou director de Catalunya Ràdio. Gordillo ha estat el responsable de la revista local Reporter, responsable de la secció del Maresme del Diari El Punt, i actualment era responsable dels continguts digitals de El Periodico de Catalunya.

Gordillo, a l’igual que l’actual president Puigdemont, va ser director de l’Agencia Catalana de Noticies.

Després del trencament de la federació de CiU, es va cessar a Fèlix Riera com a director de Catalunya Ràdio. Des de llavors, el grup d’emissores públiques no tenia cap director.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics