URGENT

Dimiteix una segona regidora de Blanes en menys d’una setmana

Compartiu aquesta història
Ramajo, al costat de l`alcalde de Blanes

Susana Ramajo, regidora de Social, Educació i Cooperació i Solidaritat  ha decidit dimitir com a regidora a l’Ajuntament de Blanes.  Segueix els passos de Txell Salarich, la fins ara primera Tinenta d’Alcalde de Blanes, que divendres va fer pública la seva intenció de deixar el consistori per motius de salut.

Ramajo abandona la política per motius personals. La regidora socialista assegura que necessita més temps per a ella, ja que pateix una malaltia des de fa temps que l’obliga a cuidar-se amb un tractament incompatible amb les tasques al govern local.

Segons la mateixa regidora, després d’analitzar els pros i contres, i escoltar la seva família ha decidit posar punt ifinal a la seva trajectòria política, que va començar  en la passada legislatura i de la ma de Josep Marigó. En el passat mandat va encapçalar les carteres d’Acció Social, Educació, i Cooperació i Solidaritat, les mateixes que havia començat a portar en aquest nou mandat.

Des de fa uns anys també havia assumit la gestió política de  l’Arxiu Municipal,  la  Biblioteca Comarcal i l’Oficina de Català.

La seva dimissió es farà efectiva a finals de mes, en el ple municipal on també plegarà Salarich.

L’alcalde de Blanes, Miquel Lupiáñez, ha lamentat la decisió de la regidora, però assegura entendre-la. La propera executiva del PSC tractarà la substitució de Ramajo.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics