La Confraria de Palafolls convida la Banda musical dels exlegionaris per la processó

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà divendres al vespre està prevista la presentació en societat de la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria de Palafolls, constituïda a mitjans de l’any passat amb una doble missió. La primera encarregar-se de la recollida nadalenca d’aliments i joguines que fins ara feien les Noves Generacions del PP, però sobretot, l’organització i promoció de les processons religioses al nostre municipi. L’entitat va néixer després que l’Ajuntament de PLF prohibís l’any passat la processó prevista a St Lluís on havien de desfilar  els Antics Legionaris de Barcelona, tal i com havien fet un any abans.

Segons el president de la Confraria, Óscar Bermán, ja s’ha demanat el permís per fer la processó aquest any. El que falta saber és si l’entitat convidarà un any més a la “Hermandad de Antiguos Legionarios de Barcelona” a desfilar amb el seu Crist de la Bona Mort. L’entitat ho discutirà entre avui i demà per anunciar-ho a la trobada de demà.

El que sí se sap ja, és que la Confraria ha convidat formalment a la banda de música dels antics legionaris a posar la música durant la processó que es preveu fer a finals de març.

Sigui com sigui, l’acte de demà al Forroll, ha de servir per donar a conèixer el cartell de la processó i per tant s’haurà d’haver decidit si els exlegionaris participaran com ho van fer fa 2 anys.

La trobada de demà servirà també per presentar els membres de la confraria i per sol.licitar portadors de les imatges que hauran de processar pel barri Sant Lluís la propera Setmana Santa.

També es farà  la projecció del vídeo de la processó del 2014, de moment la primera i única feta al barri, quan van desfilar els antics legionaris amb el seu Crist de la Bona Mort. De fet els exlegionaris estan convidats demà a assistir a la presentació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics