URGENT

Blanes senyalitzarà les rutes de les 3 competicions més populars de la ciutat

Compartiu aquesta història

La Caminada de la Nit de Sant Bonós; la Ruta de les Ermites; i la Cursa Mar i Murtra quedaran senyalitzades permanentment. Ho farà l’Ajuntament de Blanes per tal de potenciar la pràctica de l’esport i l’arribada d’esportistes d’altres municipis propers.

Aquesta és la principal novetat de la segona temporada del Blanes X Runners que vol potenciar la ciutat com a localitat per practicar aquest esport, que compta cada dia amb més adeptes.

Cursa a Blanes. Foto: Javier Calvete
Cursa a Blanes. Foto: Javier Calvete

Les 3 rutes es marcaran amb una senyalització horitzontal amb marques de seguiment, i una senyalització vertical que es situarà en els respectius punts d’inici i els llocs de pas que es troben en el recorregut.

També es preveuen plafons que donaran informació específica dels diferents senders locals de Blanes i mostrarà en un mapa tant el traçat com els elements més atractius que es troben durant el camí.
Per últim, també s’està treballant en la possibilitat que a principis d’estiu s’organitzi la Festa Blanes X Runners.

Blanes X Runners agrupa la majoria d’activitats per a corredors que es fan a la ciutat. El calendari  comença aquest diumenge amb la XXVIII Cursa Mar i Murtra i també inclou la Duatló Ciutat Esportiva Blanes; el Cross Escolar, la Ruta de les Ermites, el Triatló Vila de Blanes; el Trail Selva Marítima, l’ Escalada Sant Joan la Travessia Popular del Port, la Caminada Popular de la Nit de Sant Bonós, l’Aquatló Popular i per últim, la Passafred.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics