URGENT

El calendari de proves atlètiques a PLF comença aquest mes amb el cros

Compartiu aquesta història

El diumenge dia 31 es farà el Cros de Palafolls  organitzat per l’Ajuntament de Palafolls amb la col·laboració de Gesport, la Federació Catalana d’Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona.

De nou el Parc Fluvial de La Tordera és l’espai triat per fer aquesta activitat esportiva que és la primera de l’any de les moltes que es fan al nostre municipi, juntament amb la milla o la marxa dels 9 km o la cursa de RP.

Els horaris, edats i distàncies de les curses del cros i els plànols dels recorreguts es poden consultar al web de l’Ajuntament de PLF.

Per participar en el Cros de Palafolls caldrà disposar de la llicència escolar o estar federat, ja que la prova està inclosa dins el circuit de cros del Maresme. De fet serà la penúltima prova del calendari, que va començar a l’octubre a Sta Susanna i que acabarà a Calella al febrer.

A PLF les classificacions arribaran ajustades ja que d’ara i fins el dia 31 que es farà el cros de Canet i de St Pol.

Sigui com sigui, també s’hi pot participar de forma lliure i independent.

Les inscripcions s’han de formalitzar per correu electrònic  o del web de gesport.cat, essent necessari omplir totes les dades.

El termini d’inscripció acaba el dijous 28 de gener, tot i que 1h abans de cada cursa es podran realitzar inscripcions “in situ”, al Parc Fluvial de la Tordera.

A cada prova es donaran trofeus als tres primers classificats de cada categoria i medalla a tots els participants.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics