URGENT

L’amateur guanya per la mínima i continua dalt de la classificació

Compartiu aquesta història

Com la jornada anterior, amb un solitari gol de Loren en va tenir prou l’amateur de PLF per endur-se els tres punts del seu partit contra el Guíxols. L’única nota negativa va ser l’expulsió de Massegú a l’últim minut per doble amonestació.

3 punts que mantenen els de PLF com a 2n classificats, a només 6 punts del Llagostera, que es manté com a líder sòlid de la classificació. Un cop acabada la primera volta del campionat, poca gent esperava la posició del PLF, que és 2n a la taula, tot i ser la seva primera temporada a la 2a catalana al costat d’equips semiprofessionals.

La propera jornada l’equip visitarà el camp del Cornellà de Terri. Els gironins són 3r a 6 punts del PLF.

Tant el juvenil com el cadet han perdut aquesta setmana per mínima.

Els primers van caure al Palastadium contra el St Celoni, líder de la classificació. El PLF va estar apunt de donar la sorpresa i esgarrapar algun punt del partit, ja que el St Celoni va marcar a l’últim minut del partit, emportant-se els 3 punts del municipal de PLF.

El juvenil és 5è a la taula, amb 20 punts, els mateixos que té el seu proper rival; el Breda, que és 6è a la classificació. Per mantenir la plaça el PLF està obligat a guanyar al Breda aquest cap de setmana.

El cadet va perdre al camp del Cala Aguidó. Els blanencs i el PLF es disputaven la 2a plaça, que s’ha quedat el Cala Aguidó després de guanyar per 1 a 0. El cadet a més, ha caigut a la 4t plaça de la lliga, ja que el Farners l’ha sobrepassat. La propera jornada rebran a casa al St. Celoni, que són 8s a la taula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics