URGENT

L’alcalde creu que el cas Chrislemon acabarà en judici

Compartiu aquesta història

El cas de presumpte malversació de fons públic i prevaricació per la construcció dels aparcaments grada del camp de futbol està encara en fase d’instrucció.

Fa prop de 6 anys el constructor Christophe Lemonche denunciava davant la fiscalia a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, per, suposadament, adjudicar-li obres a dit i sense projecte. Aquesta denúncia va acabar amb una querella criminal presentada per la Fiscalia contra l’alcalde i que ha acabat amb 5 imputats o investigats. A banda del propi alcalde també hi ha l’exsecretari  de l’Ajuntament i l’aparellador municipal i  l’arquitecte de l’obra dels aparcaments-grades i el mateix  constructor que va denunciar. Tots 5 estan imputats per suposada malversació i prevaricació.

Ara com ara tots 5 esperen prestar noves declaracions als jutjats d’Arenys. Preguntat per ERC en l’últim ple l’alcalde creu que finalment el cas es durà a judici, tot i que espera que la resta de funcionaris quedin desimputats del procés abans del suposat judici.

-*

El jutjat d’Arenys va confirmar a aquesta emissora que s’està quadrant agendes per poder citar a tots els imputats i testimonis per acabar la fase d’instrucció i poder obrir el judici oral .

L’alcalde lamenta que fa 5 anys que s’arrossega aquesta causa i que ha afectat també a funcionaris de l’Ajuntament de PLF

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics