L’alcalde creu que el cas Chrislemon acabarà en judici

Imatges dels aparcaments grada, objecte de la denúncia, al 2010
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cas de presumpte malversació de fons públic i prevaricació per la construcció dels aparcaments grada del camp de futbol està encara en fase d’instrucció.

Fa prop de 6 anys el constructor Christophe Lemonche denunciava davant la fiscalia a l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, per, suposadament, adjudicar-li obres a dit i sense projecte. Aquesta denúncia va acabar amb una querella criminal presentada per la Fiscalia contra l’alcalde i que ha acabat amb 5 imputats o investigats. A banda del propi alcalde també hi ha l’exsecretari  de l’Ajuntament i l’aparellador municipal i  l’arquitecte de l’obra dels aparcaments-grades i el mateix  constructor que va denunciar. Tots 5 estan imputats per suposada malversació i prevaricació.

Ara com ara tots 5 esperen prestar noves declaracions als jutjats d’Arenys. Preguntat per ERC en l’últim ple l’alcalde creu que finalment el cas es durà a judici, tot i que espera que la resta de funcionaris quedin desimputats del procés abans del suposat judici.

-*

El jutjat d’Arenys va confirmar a aquesta emissora que s’està quadrant agendes per poder citar a tots els imputats i testimonis per acabar la fase d’instrucció i poder obrir el judici oral .

L’alcalde lamenta que fa 5 anys que s’arrossega aquesta causa i que ha afectat també a funcionaris de l’Ajuntament de PLF

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics