URGENT

Diumenge arriba el St Antoni Abat a Malgrat amb una mostra d’animals

Compartiu aquesta història

Aquesta serà la principal novetat de l’edició d’enguany de la festa del patró dels animals.

A partir de les 10  al carrer de Mar es podrà veure aquesta mostra d’animals que es podrà visitar fins a la 1 del migdia.

La celebració del St Antoni Abat també inclou una passejada de cavalls i una cercavila amb la geganta Rita des de la plaça de la Germana Campos i fins a la plaça de l’Església a partir d’1/4 de 12. Acabada la cercavila es farà l’ofici solemne per beneir els animals i començar els  tradicionals  Tres Tombs.

L’any passat, l’Ajuntament de Malgrat va recuperar la festa que s’havia deixat de fer fa 9 anys. Fins llavors era la Cooperativa Agrícola Progrés-Garbí la que organitzava els actes, però ara s’ha externalitzat a una empresa de St Genís de PLF.

El consistori anima a tothom a participar a la cercavila i a portar els seus animals de companyia per fer més lluïda la celebració d’aquest diumenge al matí.

Abans que Malgrat , serà Tordera qui demà farà la seva festa del patró dels animals. Ho farà demà dissabte i organitzat per la cooperativa agrícola.

Com en anys anteriors, es prepara una cercavila amb cavalls pels carrers dels nucli antic, la missa i la benedicció dels animals.
La festa començarà a les 10 del matí amb la concentració de cavallistes al Parc Prudenci Bertrana, on es farà una exhibició de doma clàssica, concurs de genet i el cavall o carruatge més ben conjuntat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics