Obren les inscripcions per la Rua de Carnaval de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email


El proper 13 de febrer es farà a PLF la tradicional rua de carnestoltes del nostre municipi. La Comissió de Reis i Carnestoltes i l’Ajuntament de Palafolls han obert ja les inscripcions per tal que carrosses i comparses puguin apuntar-se per participar a la rua palafollenca.

L’activitat està pensada per a 10 carrosses i comparses, que a més rebran una gratificació de 150€ per ajudar a les despeses de les colles participants.

Els grups interessats en participar tenen temps fins el 5 de febrer per formalitzar la inscripció a l’Area de Cultura de l’Ajuntament situada al MiD. Ho ha explicaten Toni Marin, responsable de la Comissió de Reis i Carnestoltes de PLF, que a més recorda que per aconseguir la gratificació cal respectar certs paràmetres.

Les comparses sense carrosses també poden tenir gratificació si són més de 30 persones i amb disfresses treballades.

La principal novetat d’enguany de la rua serà el seu final. De fet, no és una novetat sinó un retorn als orígens, ja que la rua aquest any acabarà a la plaça del Forum Palatiolo. L’entrega de premis es farà dins el teatre on hi haurà el ball de disfresses. La rua començarà a l’av Costa Brava.

Tots els participants tant en carrosses com comparses  tenen llibertat per triar el motiu de les seves disfresses i l’ambientació de la carrossa, però sí es demana que tant una cosa com l’altre tinguin un mínim de dignitat i de treball. D’aquesta manera per tal d’incentivar una rua vistosa i de qualitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics