URGENT

Demanen més control sobre el tipus de clients a les discoteques de Malgrat

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra, la Policia Local, l’alcalde de Malgrat i els responsables de les discoteques obertes a l’hivern al municipi ja s’han trobat per treballar plegats i evitar que es pugui repetir l’incident que va deixar en coma un jove de 21 anys al mes de novembre.

Segons confirma l’alcalde, Joan Mercader, a aquesta emissora, la trobada es va fer per posar fil a l’agulla i establir mesures que evitin baralles al sector d’oci nocturn del municipi.

Fruit d’aquella reunió, els responsables policials han reforçat la seva presència i el seu control a la zona de les discoteques de Malgrat, i també s’ha demanat al sector que controli el tipus de públic que van a les discoteques del municipi.

En aquest sentit, Mercader recorda que en les discoteques no és estrany que hi hagi aldarulls, però considera que cal  posar mesures per evitar desenllaços com els del passat novembre.

L’alcalde explica que a l’estiu, quan s’obren més locals i  hi ha una major afluència, els clients són bàsicament turistes i estrangers, mentre que a l’hivern, quan hi ha dues discoteques obertes, la tipologia de públic canvia, i que cal controlar per evitar aldarulls.

El passat 22 de novembre una baralla a les portes d’una discoteca de Malgrat va acabar amb un noi de 21 anys en coma profund per fractura de crani i múltiples contusions. Els Mossos van detenir 11 joves de Granollers acusats de la pallissa. Només 1 és a la presó. El noi continua en coma a l’Hospital de Can Ruti.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics