URGENT

Sta. Susanna vol facilitar la contractació de persones vulnerables

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Santa Susanna ha signat un conveni de col·laboració amb el programa Incorpora amb l’objectiu de treballar de forma conjunta per facilitar la contractació de persones pertanyents a col·lectius vulnerables.

Aquest acord preveu diferents actuacions recollides en un pla d’acció. Entre aquestes accions hi ha la derivació d’ofertes i usuaris entre l’ajuntament i el programa, la celebració d’una jornada de sensibilització adreçada al teixit empresarial de la població i visites a empreses significatives del territori. Tot plegat ha de permetre incentivar i promoure la contractació de persones amb problemes per inserir-se en el món laboral.

L’acte ha tingut lloc a la Fundació Privada el Molí d’en Puigvert, a PLF. La fundació palafollenca és una de les entitats promotores del programa Incorpora  i és la que ha portat a terme aquest acord amb Sta Susanna. L’acord s’ha subscrit a tres bandes. Joan Campolier, alcalde de la població,  ha signat en nom de l’Ajuntament, Laura Ripoll ho ha fet en mom de Fundació Bancària La Caixa i Miquel Àngel Ruiz, gerent de la Fundació Molí d’en Puigvert, en representació de les entitats Incorpora de Barcelona.

A l’acte també hi ha assistit l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, ja que la Fundació del Molí està participada, en un 34% pel consistori palafollenc.

En paral·lel a l’acte de signatura, s’ha creat un equip de treball conjunt amb la missió de desenvolupar les accions programades al pla d’acció.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics