URGENT

400 corredors participaran diumenge de la 18a Hivernal de BTT de St Genís

Compartiu aquesta història

Un any més, el club CatBike torna a organitzar la clàssica prova ciclista a les muntanyes de St Genís de PLF. Es tracta d’una prova exigent que arriba a la majoria d’edat i ho fa amb canvis substencials amb la intenció de captar l’atenció de més esportistes i aficionats als pedals.

La principal novetat és que enguany, la prova tindrà 2 circuits. Un de més senzill i l’altre molt més exigent pels participants.

El primer tindrà un traçat de 22 km, aproximadament, i amb un desnivell acumulat de 650m. El traçat més complicat serà de 32 km amb un desnivell per sobre dels 1000m.santgenis2016

Els dos traçats són per camins i corriols de la Serra de Miralles, a St Genís, que és un dels atractius principals de la cursa.

D’aquests dos circuits n’ha parlat a aquesta emissora el responsable de la Marxa de St Genís i del club CatBike, Sergi Izquierdo.

L’Hivernal de St Genís es farà aquest diumenge i el fet de doblar el traçat ha motivat als corredors. La coincidència en el calendari de diferents proves ciclistes havia provocat una baixada de participants en les últimes edicions, però aquest any ja s’ha notat un augment d’inscripcions. A hores d’ara ja hi ha 400 corredors inscrits entre les dues modalitats.

Izquierdo explica que les condicions de la prova; la seva duresa, el seu traçat per corriols i el marc natural que envolta la marxa, fa guanyar adeptes també més enllà de Catalunya.

Les inscripcions es fan a través d’internet i només de forma anticipada i amb preus diferents que van des dels 12 als 20€.

La cursa comença des del camp de futbol de Ciutat Jardí a partir de quarts de 10, tot i que la recollida de dorsals es farà una hora abans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics